Despre mine

“Drum bun! …
în acestă călătorie magică spre noi și spre tot!
Drum bun într-o zi de primavară frumoasă, care se ivește smerită dupa o iarnă grea și istovitoare!
Drum bun către noi înșine…către sufletul și Lumina din el!”

Gina Chiriac

Călătoria mea pe drumul psihoterapiei a început nu doar din dorința  pe deplin justificată de a-mi sprijini semenii, ci şi din nevoia de a înţelege acest univers al profunzimii umane, de a găsi acceptare, sensuri, înţelepciune şi linişte.

Oamenii cred ca psihoterapeuții au o viaţă perfectă. Nimic mai fals!
-ne spun, pe buna dreptate, specialistii domeniului.

Psihoterapeuţii au mai degrabă- arată aceştia- o sete permanentă de a accepta provocările vieții , de a le modela precum olarul lutul moale pentru a desăvârși arta existenței noastre limitate, pentru a  smulge vieții esența bucuriei, sănătății, împlinirii, evoluției, fără a pierde controlul atât de fragil uneori.

Viaţa personală şi planul profesional sunt două domenii importante pe care le armonizez astfel încât credinta, entuziasmul si sensibilitatea, alaturi de profesionalism, respect si compasiune sa ajungă la inima dumneavoastră în mod  profund transformator.

Apelez, din când in când, la o doză fină de umor, cât sa facem din parcurs o sărbătoare şi să adaugăm, pe ici pe colo, un strop de culoare Vieţii.

Sunt complet dedicată ideii că interacțiunea dintre mine și client este  esenţa procesului de psihoterapie, căci doar în relaţii sigure ne putem vindeca şi dezvolta, redescoperi si împuternici.

Vă invit cu bucurie alături de mine pe drumul Cunoaşterii , Iubirii de Sine, Curajului; cu primul pas începe totul.

Bine ati venit!